Få hjälp med bygg i Haninge

Få hjälp med bygg i Haninge

God dagens, god dagens! Äntligen slipper jag grannar som spelar musik på hög volym, dagarna i ända, och tyvärr en och annan som spelade musik och hade fester även på nätterna. Jag bodde innan i ett hyreshus i ett stökigt område men efter ett arv så hade jag råd att köpa ett eget hus. Jag njuter av lugnet och trivs bra i villan men när jag flyttade in i huset så behövdes det göras vissa renoveringar. Det finns ett företag inom bygg här i Haninge som jag fick hjälp av, och det är Mellansjö bygg och snygg recycling. 

Jag som inget visste om sådana saker som byggföretag, för jag har ju aldrig behövt tänka på sådant innan, pratade med mina nya grannar som bott i sitt hus i 30 år och frågade dem om de visste något bra företag som hjälper till inom bygg i Haninge, och då berättade de om Mellansjö bygg och snygg recycling och menade på att det var det här företaget som jag i första hand borde höra av mig till. Grannarna hade vid flera tillfällen genom åren fått hjälp av dem och det hade alltid blivit bra resultat som grannarna var nöjda med. Självklart litade jag på grannarnas omdöme och så hörde jag av mig till Mellansjö bygg och snygg recycling, och de såg till att genomföra de mest akuta renoveringarna, jag hade faktiskt inte råd att renovera hela huset, men i alla fall så är köket och badrummet nu renoverat och det blev superfint och jag är väldigt nöjd och tacksam över vad Mellansjö bygg och snygg recycling har gjort för mig. Jag vill därför att ni ska veta om att det här företaget finns, för då kan ni som bor i Haninge och behöver hjälp med bygg också anlita dem.  


Kommentarer är stängda.